sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Think like a man

MOIKKAMOI!

Viikko menny ihan älyttömän nopeesti, ei kyllä oo hirveesti tapahtunut mitään erikoista, yritän nyt vähän muistella mitä kaikkea sitä tapahtukaan...

Tiistaina kävin Natalien ja hänen äidin kanssa aamupalalla. Tein lasten pyykit päivän aikana, koska sato taas kaatamalla, niin ei oikeen jaksanut lähteä mihinkään. Koulun jälkeen lähdin tytön kanssa hammaslääkärille, ja ilta menikin lapsia harkkoihin kuskatessa.

Keskiviikkona kävin aamulla juoksemassa ja skypettelin Suomeen hetken aikaa. Lapset tuli kotiin ja tehtiin pojan kanssa dinneri meille ja ilta menikin taas yllättäen autossa.

Torstaina kävin taas juoksemassa aamulla, jonka jälkeen kävin näyttämässä autoa korjaamolla. Mulle ehkä vähän hymyiltiin sillee myötätuntosesti, kun tulin tämmätyn Audin kanssa siihen pihaan ja näytin varmaan just sellaselta perus blondilta, joka ei osaa ajaa autoa. Koko päivän oli ihmeellinen ilma, painostava, mutta kuitenkin sateinen. Kuljettelin lapsia harkkoihin, perus työtä siis. Päivän kohokohta oli illalla saatu tekstiviesti. Eli eipä se elämä niin glamouria täälläkään kokoajan ole. :)

Perjantaina käväsin kaupassa päivällä, ostin sushia ja nautiskelin sitä ulkona, oli tosi lämmin ilma. Huomasin, että mulla on sopivasti aikaa, joten päätin lähtee moikkaamaan juoksumattoa taas. Lapset tuli koulusta ja tehtiin kuljeturalli: tyttö harkkoihin-kotiin-poika harkkoihi-tyttö pois harkoista-poika pois harkoista. Tytöllä oli koululla juhlat ja autoin häntä laittautumaan. Olis ihana ittekin vielä olla yläasteella ja laittautua discoa varten... Tein lasten pyykit loppuun, juoksiin suihkuun ja Natalie ja hänen äiti tulivat hakemaan mut. Käytiin White Plainsissa Coldstonella, jonka jälkeen mentiin istuskelemaan yhteen pubiin ja juotiin yhdet. Olin kuitenkin kotona jo ennen yhtätoista. Meillä on aina kauheet suunnitelmat, että nyt kerrankin repästään ja ollaan perjantaina myöhään jossain, mutta aina aletaan kattomaan kelloa siinä yhentoista aikaan. Kyllä se viikko sen verran vie voimia, että pakko on päästä nukkumaan.

Tästä tulee nyt vähän pidempi postaus, mutta kirjotan viikonlopunki tähän. Lauantaina oli tarkotus lähteä illalla juhlimaan Cityyn, mutta vanhuus vei voiton. Lähdettiin yhden jälkeen Cityyn ja saatettiin Natalien äiti bussille, josta hän lähti lentokentälle ja kotiin. Käytiin muutamien kauppojen kautta, mutta ei ostettu mitään. Oltiin päätetty käydä Vapianossa syömässä, joten käveltiin 14th Streetille. Oltiin oltu siellä ravintolassa alle kymmenen minuuttia ja Natalie sai jo sieltä yhden työntekijän numeron. Istuskeltiin ja syötiin ihan rauhassa hetkisen, kun jompikumpi kysy, että pitäiskö juoda yhdet ja jatkaa matkaa. Mä kävin sitten hakemassa meille drinkit....ja huomattiin neljän tunnin jälkeen, että istutaan vieläkin siellä Vapianossa. Ei me silti juotu, kun muutamat, paikkaa vaihdettiin kyllä lähemmäs baaritiskiä. Saatiin söpöltä baarimikolta gummy bear nameja, kun piristettiin hänen iltaa. Haettiin jälkkärit läheisestä delistä, oon ihan rakastunu peanutbutter M&M's karkkeihin. Onneks niitä ei löydy joka paikasta. Kumpikaan ei ollu kiinnostunu lähtemään clubille, vaikka meidän promoottori lähettelikin viestejä, että olis hyvät bileet. Olin siis kotona taaskin jo ennen kahtatoista.

Sunnuntain olin jättänyt puoli tarkotuksella vähän avoimeksi, ei voi ikinä tietää, mitä joku ehdottaa. Johanna kerto mulle, ettei juna kulje Cityyn, joten päätin lähtee White Plainsiin, vaikka olisin mielummin menny Cityyn. Nähtiin Johannan kanssa juna-asemalla ja Natalie treffas meidät mall:lla. Käytiin Forever21:lla ja ostin muutaman mekon. Käytiin kiinalaisessa syömässä, Natalie lähti kotiin ja me Johannan kanssa leffaan. Käytiin kattomassa Think like a man, joka oli hyvä, mutta pisti ajattelemaan, että toimiskohan se oikeesti, jos alkais ite käyttäytyä kun mies. Ja tietty niinkun leffoissa aina, tässäkin oli happy end, eli ehkä se toimi ;) Tulin kotiin kuuden paikkeilla ja päätin lähtee kävelylle, koska oli tosi nätti ilma. Tein itelleni iltapalaksi munakkaan namnam, nyt oonkin hetken käynyt mielenkiintosta keskustelua tästä mun uudesta think like a man ideasta!! Kuuntelen Leevi and the Leavingsin biisejä youtubesta ja mietiskelen sitä, kun oli hulluja kotibileitä joskus 17-vuotiaana. Elämä oli helppoo sillon...

Jos menis nukkumaan, jaksaa painaa duunia taas ens viikon. Viikonlopulle ois kiva suunnitella jotain vähän erilaista ja specialia. Pistetään siis mietintään, mitä sellasta se oli :) Hauskaa maanantaita kaikille Suomeen!!

Ei kommentteja: