tiistai 24. heinäkuuta 2012

I don't stalk, I investigate....

Moi,

taas on viikko mennyt nopeesti, vaikka välillä on tuntunut ettei aika kulu mihinkään. Ollaan oltu pojan kanssa kahestaan koko viikko, vaikkakin hänkin on ollut leirillä aina päivisin.

Maanantaina kävin viemässä pojan ja hänen kaverinsa puolen tunnin matkan päähän leirille. Tulin kotiin ja lähdin yhden uuden tuttavuuden kanssa aamupalalle. Juteltiin siinä parin tunnin verran ja oli hauska tutustua, ennen kun mun piti mennä päästämään korjausmiehet sisälle. Päivä meni aika pitkälti Skypessä jutustellessa, ennen kun lähdin taas illalla hakemaan poikia. Pojat tuli molemmat meille yöksi ja touhusin heidän kanssaan illalla hetken. Illalla kun tuli vähän viileempää, kävin heittämässä lenkin.

Tiistaina täällä oli ihan älyttömän kuuma. Ensimmäisen kerran mentiin yli 100F ja nyt ymmärrän, mitä nää on tarkottanut kun ovat sanoneet, että ootas ku päästään sadan asteen yli. Oli kuuuuma. Poika meni suoraan leiriltä kaverin luo yöksi, joten mä olin jo tosi aikasin vapaa. Ulos ei pystynyt menemään ja kaiken lisäksi meiltä meni sähköt, joten tekemistä ei hirveesti ollu. Tulinkin jo kahdeksan aikaa omaan huoneeseen ja menin nukkumaan.

Keskiviikkona heräilin yhdeksän aikaa, hoitelin muutamia asioita. Tapasin yhden uuden kaverin kahdentoista aikaa ja oli kyllä tosi kiva tutustua. Skypettelin mun murujen kanssa myöhemmin päivällä hetken. Iltapäivällä hain pojat leiriltä, jonka jälkeen he tulivat meille hengailemaan ja touhuiltiin yhessä kaikkea. Heiteltiin vesi-ilmapalloja toistemme päälle ja tällasta viilentävää toimintaa. Tein meille dinneriksi hampurilaisia ja siivoilin lasten huoneita kun pojat pelas pleikkaria. Illalla oli sen verran viileetä jo, että sain käytyä lenkillä. Jukka Pojan levy on just loistavan mittanen, saan kuunneltua sen kokonaan ja tulee ihan loistava fiilis siitä musiikista samalla ku lenkkeilee.

Torstaina heitin molemmat pojat leirille taas, jonka jälkeen tulin kotiin ja koneelle. Tein siinä pyykkejä ja juttelin kotiin Facebookin kautta. Ulkona sato kaatamalla, joten ei kauheesti kiinnostanut lähtee mihinkään. Iltapäivällä kävin kaupungista hakemassa sushia ja herkuttelin sitä. Sushi on oikeesti sellanen ruoka ettei siihen vaan kyllästy, varsinkin kun sitä saa niin monena erilaisena versiona. NAMNAM. Illalla pojalla oli harkat ja ilta menikin taas aika pitkälti autolla ajaessa ja ruokaa tehdessä.

Perjantaina satoi taas kun vein pojat leirille ja tulin taas kotiin kun satoi kaatamalla ihanasti. Siivoilin melkein koko päivän, koska meille oli tulossa vieras viikonlopuksi. Vaihdoin lasten lakanat ja pesin muutenkin pyykkiä. Siivosin oman huoneen, joka tällä hetkellä on kyllä kauhee kaaos taas. Illalla tosiaan istuskeltiin olkkarissa, kun tää täti Vegasista tuli kylään. Rauhallinen perjantai-ilta siis. Lenkille kuitenkin raahasin itseni.

Koko viikko meni jotenkin sumussa, aika erilaista kun tyttö on poissa ja poika pitkät päivät leirillä. Kohta on jo elokuu, aika menee liian nopeesti. Onneksi viikonloppusin kerkeää tekemään kaikkea kivaa!

1 kommentti:

mirggis kirjoitti...

meillä oli puoltoista viikkoa yli 100F ja voi pojat kyllä, olihan se kuuma!! kohta on tammikuuuu ;)))