sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Roller coasters

Uppista, taas on aikaa kulunut pikkasen. Eli palaillaan siis viime viikonloppuun....

Lauantaina heräsin kahdeksalta, koska lähdin yhen saksalaisen tytön kanssa, jota en ollut ikinä tavannut, huvipuistoon. Olihan se aluksi vähän hankalaa, kun ikinä et ole toista nähnytkään, että mitä kaikkea siinä puolentoistatunnin ajomatkan aikana voi jutella. Mutta matka meni hyvin ja lepposasti. Yks käännös tehtiin ratkasevassa kohdassa väärin ja jouduttiin kiertämään Bronxin kautta. Tarkistettiin muutaman kerran, että auton ovet on lukossa kun jäätiin liikennevaloihin. Nyt näin ihan ensimmäisen kerran sen oikeen Bronin ja niin, sinne ei tartte enää mennä.

Huvipuisto on tosiaan New Jerseyssä, Six Flags nimeltään. Pikkasen erilainen kuin Särkkis ja Lintsi. Oltiin aika aikasin paikalla, joten ensimmäiseen kahteen laitteeseen ei ollut kuin puolen tunnin jonot. Kävästiin syömässä salaatit ja mentiin kolmanteen laitteeseen, joka olikin sitten vähän pettymys, eniten siellä oli innoissaan ne alle kymmenen vuotiaat. Kävästiin muutamassa vuoristoradassa, kunnes taas syömään. Oli muuten pikkasen ärsyttävää kun yritit ettiä jotain edes hiukan terveellistä, niin ainut oli ceasar salaatti. No, kyllähän sekin hyvää oli, mutta tiedä siitä terveellisyydestä. Päätettiin mennä sellaseen tosi hurjaan vuoristorataan, johon sitten onnellisesti jonotettiin tunti neljäkymmentäviisi minuuttia. Olkapäät alko huutaa jo auringosta, ja muutenkin tuntu siltä, että onko se nyt tän arvosta. Mutta oli se, paras vuoristorata ikinä, ikinä, pidin silmät auki, pidin kädet ylhäällä, se oli ihanaa! Kello oli jo kuusi, kun päästiin ulos tästä vuoristoradasta, joten molemmat hetken istuskelun jälkeen myönsi, että kotiinlähtö tuntuis kaikista kivoimmalta. Kotona olin yhdeksän aikaan, taas pienten kiertelyjen jälkeen. Tosi hauska, mutta tosi väsyttävä päivä.

Sunnuntaina nukuin pitkään ja juttelin facebookissa Suomeen hetken ajan. Yks kaveri kysys, että haluisinko lähteä bbq bileisiin ja minähän lähdin. Oli tosi kivat ja rauhalliset juhlat. Kaikki anto kymmenen dollaria ja sai sitten syödä ja juoda niin paljon kun jaksoi. Ite keskityin juomisen sijasta nautiskelemaan meksikolaisten tekemästä guagamolesta ja niitten tuomista herkuista. Mun seuraava lomamatka suuntautuu Meksikoon, ihan vaan sen ruoan takia, sen oon päättänyt nytte. Käveltiin mun meksikolaisen kaverin kanssa sellanen 45 minsaa kotiin, asutaan ihan samalla kadulla, joten matka meni mukavasti turistessa. Harmi vaan, että olin laittanut mun lempi fläbärit ja niihin tuli reiät pohjiin, joten mun jalat osui maahan, tuntu hiukan ikävältä! :) Menin aikasin nukkumaan, jotta jakso sitten taas painaa duunia.

Aika epätavallinen viikonloppu, ei Nyciä, ei shoppailua, ei biletystä. Ajattelin, että jos koittais ottaa muutaman viikonlopun vähän rauhallisemmin ja vähän kerätä rahaa :)

1 kommentti:

mirggis kirjoitti...

vielä ehit lähtee meiä mukaa meksikoon!!! ;)