tiistai 21. elokuuta 2012

Sä oot niin täydellinen, että harmittaa..

Jee, edes vähän saadaan tätä kiinni!

Viikko sitten lauantaina olin super reipas ja menin aamulla zumbaan... LAUANTAI aamuna, kyllä! Oli vähän turhan aerobicmainen kun oli eri ohjaaja, mutta hiki tuli ja se on kaikist tärkeintä. Nopeesti kotiin suihkuun ja skypetreffeille. Skypessä vierähti taas reilu pari tuntia, mutta mikäs siinä kun "seura" on mahtavaa. Lähdin pienen laittautumisen jälkeen Cityyn ja tapasin itävaltalaisen Petran. Käveltiin ympäri Nyciä sellanen viitisen tuntia. Käytiin kattelemassa Hudson joella, käveltiin sen vartta kymmenisen korttelia etelään ja käytiin syömässä. Mä halusin subin ja Petra hampurilaisen, joten käytiin kahdessa eri paikassa! :) Kotona olin yhdentoista aikaan ja oli mukava mennä omaan sänkyyn pötköttelemään.

Sunnuntaina kun aamulla heräsin, sato kaatamalla. Eipä tehnyt mieli lähteä mihinkään, joten kävin alakerrassa tekemässä herkku aamupalan ja tulin yläkertaan kattomaan How I Met Your Motheria varmaan viitisen jaksoa. Kahden jälkeen päätin lähtee salille polkee pyörää muutamaks tunniksi ja ajattelin, että koska mun perhe oli koko päivän pois, käyn tilaamassa ittelleni kunnon dinnerin läheisestä meksikolaisesta. Söin sen hyvällä omallatunnolla treenin jälkeen, mutta niinkun aina ennenki, se ruoka on vaan niin mahtavaa, että vaikka olis jo täynnä, on pakko syödä kaikki. Eli sen jälkeen makoilin muutaman tunnin mun mahan vieressä ja katoin lisää HIMYM:ä! Yks meksikolainen aupair poika soitti ja kysyi, haluunko nähdä ja koska kello oli vasta vähän jälkeen seittemän, ehdotin, että lähdetään kävelylle. Oli tosi mukava nähdä ja jutella ja käveltiin sellanen viitisen kilsaa. Kymmenen aikaan olin takas kotosalla ja oli ihana mennä nukkumaan aikasin.

Kiva viikonloppu, tuli käytyä Cityssä, muttei tullut ostettua mitään tyhmiä, tuli kuntoiltua ja syötyä hyvin ja nähtyä kivoja kavereita!

Löysin äsken tällasen biisin, en tiedä yhtään onko tää Suomessa radiosoitossa, mut osu ja uppos...

Kristiina Wheeler - Vuoden tyttöystävä

Ei kommentteja: