maanantai 20. elokuuta 2012

One more night

Moikkamoimoi,

(SORI, kun tää vähän viivästyi, mutta oon ollut kipeenä melkein viikon ja vaan maannu peiton alla.. yritän nyt muistella mitä ihmettä oon tehny...)

Edellis viikon maanantaina siis vein pojat leirille tonne reilun puolen tunnin päähän. Tulin kotiin, herättelin tytön ja vein hänet yhdeksitoista tenniskentälle. Ulkona oli ihan älyttömän kuuma ja mä pysyttelinkin sisällä ja skypettelin Suomeen hetken aikaa. Hain tytön kahdelta kotiin ja hän oli ihan järkyttävässä kunnossa, ilman lippistä kolme tuntia ulkona. No muutama tunti menikin sitten vessassa kun hän halaili vessanpönttöä ja kävi kylmässä suihkussa jne. Auringonpistos luultavasti, mutta onneksi meni ohi nopeasti. Lähdin hakemaan poikia leiriltä ja heitin muut pojat kotiin ja sitten me tultiin mun pojan kanssa kattomaan tyttöä ja hän oli jo onneksi vähän parempi. Syötiin tacoja namnam. Illalla pesin vielä muutaman koneellisen pyykkiä ja katoin tytön kanssa leffaa alhaalla.

Tiistaina taas pojat leirille yhdeksäksi, kotiin takasin ja tyttö hereille ja hänelle paljon vettä ja lippis päähän ja heitin hänet tenniskentälle. Kävin hakemassa ostarilta sushia ja ostamassa enkun kielioppikirjan, kun tulin takas, oli mulla parkkisakko. Olin hienosti maksanu väärän paikan. Ensin ajattelin, että no mä maksan sen et ei se ole kun 10$, mut sit tajusin, että meen käväsee siellä toimistolla ja kertomassa tilanteen ja hahaa ei tartte maksaa mitää. Taputtelin itteeni selkään, että kannattaa heti hoitaa noi asiat kuntoon (äiti, rasti seinään....). Tulin siis kotiin ja söin sushia ja avasin sen enkun kirjan ja tein jopa muutamat tehtävät. Kahdelta hain tytön kotiin ja hän oli paljon parempi, kuin edellisenä päivänä. Tultiin kotiin ja syötiin välipalaa, ennen kun lähdin taas hakemaan poikia. Tytöllä oli baseball peli ja heitin hänet puoli kuudeksi kentälle. Sen jälkeen tulin kotiin ja tein illallisen valmiiksi. Kahden lepopäivän jälkeen ei tehnyt yhtään mieli lähteä salille, mutta muutaman hyvän biisin jälkeen alko fiilis parantua. Tunnin verran yritin touhuta siellä salilla, mutta ei vaan yksinkertasesti jaksanu, henkisesti. No parempi sekään kuin ei mitään.

Keskiviikkona taas pojat leirille, jonka jälkeen ajoin suoraan salille ja zumbaan. Soitin tytölle kaksi kertaa kotiin, että hän herää. Ensin kymmenen kymmeneltä, ja kymmenen minuutin torkutuksen jälkeen kymmentä yli kymmenen. Tulin zumban jälkeen kotiin ja nappasin tytön mukaan ja vein hänet tennikseen. Tulin kotiin ja suihkuun ja skypettelin hetken Suomeen, ennen kun lähdin taas hakemaan tyttöä. Tultiin tytön kanssa kotiin ja siivoilin hetken, ja taas poikia hakemaan leiriltä. Ilmat oli ihan älyttömän lämpöset, odottelen melkein jo, että koska se syksy saapuukaan. Illalla kateltiin telkkaria ja syötiin dinneriä.

Torstaina taas poikien kuskaus leirille ja kotiin herättämään tyttö ja hänen kuskaus tennikseen. Mä lähdin itte salille ja treenasin mun pt:n kanssa. Hän selvästikkin rankentaa niitä treenejä joka kerta ja nyt tehtiin jo vähän sykkeennostatustakin. Mutta sen jälkeen oli kyllä hyvä olo, kun oli saanut hien kunnolla pintaan. Käväsin kotona suihkussa ja hain tytön kotiin. Taaskin palloilin sellasen tunnin verran kotona, ennen kuin oli aika lähteä hakemaan poikia. Kävin siis hakemassa heidät ja vein heidät toisen kaverin luokse, olin siis ns, taksikuski koko illan.

Perjantaina oli viiminen päivä poikien leiriä, joten heidät vein sinne ja tyttö taas tennikseen. Otin päiväunet perjantain kunniaksi ja rehellisesti sanottuna, ei mitään hajua, mitä muuta tein päivällä. Mutta tytön hain kotiin kahdelta ja poikia lähdin hakemaan puol neljän aikaan. Illalla tein perinteisen perjantai siivouksen, että on mukavaa alottaa viikonloppu. Maanantai ja perjantai on ne melkein työntäyteisimmät päivät.

Nyt tuli taas pieni tauko tähän blogiin, mutta oon tosiaan ollu hiukan kipee. Ei kuumetta muuta kun iltasin ja jäätävä pääkipu, yskä ja flunssa. Johtuu varmaan tosta auton ilmastoinnista...

Ei kommentteja: