maanantai 27. elokuuta 2012

Normi päivät

Moikkamoi,

Edellis viikon maanantaina lapsilla alko molemmilla yhteinen tennisleiri. Aamulla vein heidät yhdeksäksi tenniskentälle, josta ajoin takas kotiin ja pesemään pyykkiä ja siivoomaan. Skypettelin muistaakseni Lindan kanssa reilun tunnin, voi sisko raukkaa, kun on mennyt rikkomaan vanhan koipensa ;) Aika hurahti älyttömän nopeesti jo ja kohta kello olikin kolme ja piti lähteä hakemaan lapsia. Illalla siivoilin tätä taloa ja tein meille lohta ja perunamuussia ruoaksi. Valehtelematta parasta ruokaa ikinä se lohi!!

Tiistaina aamulla taas lapset yhdeksäksi tennikseen, jonka jälkeen lähdin salille jumppaan. Tykkäsin jumpasta tosi paljon, mutta otin liian pienet painot, eikä jälkeenpäin enää ollut riittävästi isoja painoja, joten vähän jäi puolikkaaseen treeniin. Tulin kotiin ja nautin sitä mun ihan ikiomaa tekemää lohta niin lounaaks ku dinneriksiki, lapsille tein hampurilaisia, sen jälkeen kun olin hakenut heidät kotiin kolmen jälkeen. Illalla olin saanut kaikki hommat hoidettua, joten aamupäiväsen "pettymyksen" takia, lähdin uusiksi salille. Mun pt:n kulmat nousi ja hän näytti peukkua kun näki mut samana päivänä toisen kerran salilla, kannatti siis lähteä. Vedin itteni super loppuun sekuntikellon avulla ja hyvä, että jaksoin nousta rappuset omaan kerrokseen, voin kertoa, että uni maistui.

Keskiviikkona lapset taas aamulla tennikseen ja sieltä zumbaan, jossa oli se hyvä ohjaaja. Hän on niin ihana, kun tulee sheikkaamaan muiden eteen ja kannustaa kunnolla. Zumban jälkeen kotiin suihkuun ja skypeen. Välillä tää välimatka ja arjen ärsyttävät asiat vaikuttaa siihen skypettelyynkin, oot maailman ilosin, että voit jutella ja nähdä, mutta toisaalta kaikista pikku asioista saa riidan aikaseksi! Mutta ilman skypeä olisin aika pulassa, välillä tuntuu, etten oo ees poissa kotoota, kun pystyy nähdä kaikki rakkaat ihmiset kuitenkin :) Kävin hakees lapset kotiin kolmen jälkeen ja tehtiin ruokaa pojan kanssa meille. Illalla vein tytön kaverin luo ja hain hänet yhdeksän jälkeen kotiin. Mulla oli koko viikon ollut sellane ärsyttävä hakkaava yskä, mutta ei kuumetta. Keskiviikko iltana tuli vähän enemmän huono-olo, joten menin super aikasin nukkumaan.

Torstaina vein lapset tennikseen ja tiesin jo, että ei kannatais mennä salille, mutta olin sopinut pt-tunnin, joten oli muka pakko. Taas oli treeniä selvästi koveennettu ja tehtiin kellon kanssa hommia. Puol minsaa liikettä, 15 sekunttii lepo jnejne. Ei meinannu jaksaa painaa loppuun saakka, mutta sain kehuja kun ehdotin, että teen vielä yhden sarjan lisää. "That is the attitude what I like" (suom. Pidän asenteestasi..) pt:n sanomana sai taas jaksamaan loppuun saakka. Hain lapset kotiin iltapäivällä ja tajusin, että noniin, sieltä se kuume ym tulee ja koko loppu illan makasinkin sängyssä ja vedin troppeja.

Perjantai aamuna olo oli ihan jees, vein lapset tennikseen ja tulin kotiin ja skypeen. Hain lapset iltapäivällä tenniksestä ja taas alko olo huononemaan. Tein meille nopeen ruoan ja sain hostdaddylta luvan mennä nukkumaan, joten kirja kainaloon ja päätä tyynyyn, mikä ihana tapa viettää perjantai-ilta...

Ei kommentteja: