lauantai 18. helmikuuta 2012

Banana bread

HAUDIHAU!! :)

Keskiviikkona hostmom anto mun nukkua pitkään, koska olin tiistaina ollu kuumeessa. Tiesin, että tyttö jää kotiin, mutta kun heräsin ja menin alakertaan ni siellä oli poikakin.. Keskiviikko meni unessa, katoin tuhat jaksoa Greyn Anatomiaa ja lapset nukku, pelas, luki ym. Ei periaatteessa ollut kovin rankka päivä, mut tosi pitkästyttävä.

Keskiviikko-torstai välisenä yönä heräsin varmaan viis kertaa ja toivoin joka kerta, että olis jo aamu. Ensimmäistä kertaa täällä nousin ennen kun kello soi ja menin vessaan, kun olin pesemässä hampaita, tunsin vaan kun oksennus nousi suuhun ja se oli menoa sitten. Eli olin saanut pojalta sitten kaupan päälle jonkun ykätaudin. Kävin sanomassa hostmomille mikä on tilanne ja hän sanoi että näytän kaameelle, KIITOS... :D Takasin nukkumaan, laitoin herätyksen koska piti käydä päästämässä siivoojaa sisälle. En uskaltanut syödä mitään kun pelkäsin, että yrjöön lisää. Join litroittain mehua ja se auttokin vähän. Takasin nukkumaan ja sitten maksoin siivoojalle, lapset tuli koulusta, menin nukkumaan, piano-opettaja tuli, yritin tehdä ruokaa, katoin sata jaksoo Greytä ja menin taas nukkumaan.

Perjantai aamuna hostdad oli poikkeuksellisesti aamulla kotona, oli jotenkin hassua, koska he tekivät kaikki mun aamupalanteko jutut niin yritin siirrellä tavaroita edes takasin, että ees näyttäisin tekeväni jotain. Kun vanhemmat sitten lähtivät sainkin hoidettua mun aamun hommat, periaatteessa oon aina aamusin 7-8 töissä ja siinä ajassa teen aamupalan, lounaan tytölle ja "siivoan" lasten huoneet, petaan pedit ym. Yleensä teen ne viikottaiset jutut sillon kun lapset on jo kotona, jos ne lukee läksyjä, tuntuu musta tyhmältä vaan istua sohvalla, mielummin teen ne hommat sillon ja pidän vapaani vapaana. Kello oli tosiaan yhdeksän, kun poika soitti hakemaan koulusta.....hän oli kipeänä. Me sitten hengailtiin se päivä taas siinä, periaatteessa olin vapaalla, toisaalta en... Iltapäivällä lähdin käymään CVS:ssä. Oon niin rakastunut siihen kauppaan. Tänäänkin ostin: vanupuikkoja, kuivashamppoon, hiuksille kiiltoöljyn, hiuksille jonkun pehmennysaineen(.......), ISON rasvapurkin, kynsilakan ja tytölle vielä sellasen kynsikoristelujutun, makso 29 $, eli 22 euroa. Hirveen halpaa!! :D Ja oikeesti tarvisin noista ainakin puolet, eli hyviä ostoksia. Sen jälkeen kävin "pikku" ruokakaupassa. Kauppareissun jälkeen alki mun joka päivänen ilon hetki....... kirjan lukeminen, mähän lukisin sitä kirjaa mielelläni, mutta joku pikkuherra keksii kaikki mahdolliset jutut, jolla sen lukemisen voi välttää. Tänään hermostuin ekan kerran niin, että hänkin sen huomasi. Päätin myös, etten enää tee mitään sopimuksia siitä lukemisesta. Välillä oon antanu siirtää lukemista seuraavalle päivälle, jos on ollu kova kiire, mutta tänään se kostautu kun olis pitäny lukea 30 minuuttia putkeen, on se pitkä aika keskittyä ;) Lukemisen jälkeen oltiin taas kamuja, niin siinä käy aina. Leivoin taas banaanileipää, voin antaa teille ohjeen (Linda sun on pakko kokeilla tätä, rakastut tähän...)

3 "vanhaa" banaania, mitä mustempia sitä parempia
1dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 munaa
1 tl ruokasoodaa
1 rkl vanilija (uute...?) vanilijan makusta nestettä....
0,5 dl voita

Sulata voi, (tästä lähtien käytin kokoajan vatkainta, helpointa) sekota voi ja sokeri, kanamunat joukkoon, sekoita, sotke banaanit joukkoon, sekoita, vanilija ja ruokasooda joukkoon, sekoita, vehnäjauhot joukkoon ja sekoita. Tee sille vuoalle jotain, ettei pala pohjaan (täällä käytetään sellasta suihkutettavaa "öljyä", eli kaiketi vuoraat sen sitten rasvalla ym...) Uuni 175 astetta ja hiukan reilu tunti siellä. Ja ai, että on hyvää. Vähän voita päälle ja maidon kanssa namnam.

Illalla heitin tytön vielä harkkoihin ja menin siksi aikaa Natalien luo kun tyttö treenasi. Suunniteltiin vähän viikonloppua ja naurettiin taas vedet silmissä. Kävin hakemassa tytön harkoista ja tulin kotiin ja muistin, että mulla on vielä pojan pyykit koneessa niin odottelin sen aikaa, että kuivuri on käynyt.

Harmittaa kun tää viikko meni ihan sumussa ja periaatteessa turhaan olemiseen, toivottavasti viikonloppu korvaa edes hiukan jotain!!

Nyt meen nukkumaan, että jaksan lähteä huomenna tohon lähiostarille kattelee korkkareita ;)

Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja: