tiistai 21. helmikuuta 2012

I'll take care of you

Moikkamoii! :)

Mulla oli tosiaan eilinen (=maanantai) vapaana, koska täällä oli President's Day! Sain tietää vapaastani sunnuntaina, joten vähän meinas tulla kiire suunnitella vapista. Laitoin viestiä Annalle, joka tuli samaan aikaan mun kanssa tänne sillon ja asuu Manhattanilla. Hänellä oli vapaata 1.30-3.30, joten sovittiin, että meen moikkaamaan häntä Upper West Sidelle. Mirva soitti just kun olin tulossa junalla Cityyn ja hän tuli meidän kanssa. Annalla oli joku hyvä ruoka paikka mielessä, mutta se oli ihan täynnä, niin kun kaikki muutkin paikat, koska suurimmalla osalla ihmisistä tosiaan oli se vapaa. No, mäkistä löytyy aina tilaa!! :) Ja siellä on halpaa. Siinä ranujen lomassa vaihdettiin Annan kanssa melkein kahden kuukauden kuulumiset ja turistiin niitä näitä. Ulkona oli ihana ilma, joten mentiin istuskelemaan penkeille ja aurinko porotti ihanasti! Mirva ja Anna tutustu toisiinsa, he kun molemmat pirulaiset asuvat siellä Manhattanilla, koskaan ei oo niitä kavereita liikaa. Haettiin jälkkäriksi Starbukcsilta Chai Tee-juomat. Maistu ihan piparille, hyvää oli, mutta taidan vastasuudessakin ottaa sen Peppermint Hot Chocolaten. Anna lähti takasin töihin, me Mirvan kanssa Time Squarelle. Oon aika ylpee jo itestäni, osasin suunnistaa metrolla uptowniin ja takasin! Mentiin turistikeskukseen vessaan ja meidän ohi käveli joku mies ja hymyili kauheesti. Se huikkas olkansa yli: Onks hyvä reissu? Oltiin ihan sekasin, vaikka täällä onkin puhunu suomea, yleensä voit puhua ihan rauhassa, koska kukaan ei ymmärrä. Ensimmäistä kertaa joku "ulkopuolinen" puhui suomea. Oli aika hauska tilanne, se kieli kuullosti niin hauskalta :) Jalat vei meidät suoraan Forever 21. Mun ei pitänyt tosiaan ostaa MITÄÄN, mutta löysin yhen ihanan villapaidan ja muutaman korun! Hahaha. Käveltiin hetki edes takasin eri street:llä. Joka kerta sinne Time Squarille jotenkin eksyy ja yht nopeesti sieltä haluu pois. Siellä ihmiset kävelee etana vauhtia ja on niin turisteja, että jos tietää ite minne on menossa ja voi mennä muuta reittiä kun Times Square, niin mielellään jo lähtee pois siltä hullulta kadulta. Mirva saatto mut Grand Centralille ja käytiin ostamassa cupcaket, söpöjä ja ah niin hyviä pikku "torttuja". Lähdin junalla sitten kotiinpäin. Joskus se junamatka tuntuu kestävän ikäisyyden ja joskus hujahtaa muutamas minuutissa! :)

Tänään tiistaina mun piti mennä aamulla jumppaan, mutta koska kattelin kelloa vielä kolmen aikaan yöllä, ei aamulla ensimmäisenä tehnyt mieli lähteä jumppaamaan. Heräsin siinä yhdeksän jälkeen, koska lapset ja hostdad ovat tän viikon vapaalla, joten mun ei tarvitse aamulla herätä seittemältä, onneks. Lähdin kuitenkin kävellen hakemaan bageleita, koska ulkona paisto aurinko. Kotiin tultuani tein ekaa kertaa brownieita. Eli siis sekotin veden, kanamunat ja sen brownie pussin! :) Niistä tuli kyllä hyviä. Autoin lapsia pakkaamaan, he lähtivät loppu viikoksi laskettelemaan. Oon töissä vaikka he eivät ookkaan täällä. Teen jotain pieniä projekteja. Tänään esimerkiksi siivosin olkkarin ison kirjahyllyn ja kokosin kaikki dvd:t ym. Kävin päivällä Natalien ja hänen söpön kolme vuotiaan hostpojan kanssa puistossa, oltiin melkein tunti, oli kiva olla ulkona ja vähän lenkkeillä siinä samalla. Käytiin vähän läpi meidän viikonloppua siinä samalla, sai taas nauraa!! :D

Nyt oon ihan väsyny ja ajattelin repästä ja mennä nukkumaan, jos huomenna aamulla lähtis reippaana jumppaan! Kiva kun on tullut uusia lukijoitakin, jos on jotain kysyttävää tai ehdotuksia, mistä haluisitte, et kirjotan niin otan mielelläni niitä vastaan. Tää on enimmäkseen tällasta arjesta höpöttelyä ja aina viikonlopun yhteenveto, millon se "kaikki" täällä tapahtuu. Mä lähen nyt nukkuu, kun mun silmät ei pysy auki JEE!

Ei kommentteja: