tiistai 3. huhtikuuta 2012

Happy days

Heissan!

Viikonloppu oli ihan mahtava. Lauantai aamulla mulla ei ollut yhtään fiilistä lähteä cityyn, mutta onneksi kuitenkin tein hyvän päätöksen ja lähdin!!

Johannan kanssa lähettiin siis meiltä kohti Cityä, aluks oli tarkotus mennä MOMA:n ja keksiä sen jälkeen jotain kivaa sisä tekemistä, koska oli inhottava ilma. Junamatkalla keksittiin, että olis kiva mennä Ikeaan syömään pitkästä aikaa suomalaista ruokaa. Otettiinkin sitten suora ja ilmainen bussi Ikeaan. Syötiin lihapullia, ranskalaisia (koska ei ollut perunamuussia...), näkkäriä ja suklaakakkua. En oo koskaan kävellyt Ikean alakertaa niin nopeasti läpi, mitä lauantaina. Istuttiin siis bussissa puoltoista tuntia ruoan takia, mutta oli kyllä sen arvosta. Bussissa alettiin miettiä, mitä voitais tehdä illalla. Siinä tuli puheeksi Broadway showt ja päätettiin lähtee kattomaan, jos saatais vielä liput johonkin illan näytökseen. Ja mehän saatiin!! Musikaali oli siis The Ghost ja se oli niin älyttömän hyvä!! Tästä kun linkkaa niin näkee sen trailerin. Mulla menee kylmät väreet kun katonkin tota traileria. Nyt täytyy siis säästää rahaa muihinkin musikaaleihin ja alkaa päättää, mitä haluaa nähdä. Musikaalin jälkeen otettiin juna takasin kotiin ja Johanna tuli taas mun iloksi mun luo yöksi ja katotiin Twilightia pitkälle yöhön.

New Jerseyn puolelta otettu kuva Manhattanista.

NamNAM Ikea ruokaa..

The Ghost liput, oli kyllä joka pennin arvoset!!

Sunnuntai aamuna kävin heittämässä Johannan kotiin ja lähdin cityyn. Mun ihana Anna oli vastassa mua Grand Centralilla. Siitä mentiin suorilta syömään Chipotleen, josta saa siis tortilloja ja tacoja ym. Istuskeltiin siellä parisen tuntia ja juoruttiin viimisimmät juorut. Soittelin Natalien kanssa, että missä he ovat ja sovittiin, että nähdään Greenwich Villagessa, söpössä pikku kaupunginosassa, missä on esimerkiksi Carrien portaat. Kun tultiin metrosta ulos, tultiin suoraan johonkin markkinoille ja kierreltiin siellä hetki. Käveltiin Washington Square Parkin läpi ja se oli ihana puisto. Natalien kaveri halusi etsiä jotain vanhoja levyjä ja me kierreltiin Annan kanssa perässä ja hassuteltiin kokoajan. Ulkona alkoi sataa ja me käveltiin saman sateenvarjon alla ja laulettiin Rihannan Under my umberella- biisiä. Natalie lähti kavereidensa kanssa dinnerille ja me päätettiin Annan kanssa mennä meidän kantikseen; Metro Cafeeseen iltasalaatille. Siellä on ihan parhaat salaatit, halvat, isot ja hyvät. Istuttiin siellä ikkunan vieressä kolme tuntia, puhuttiin elämästä täällä, katseltiin ihmisiä juoksemassa sateessa ja tajuttiin, miten onnellisia ollaan. Sinne tuli joku italialainen luokka, ja yksi poika tuli hakemaan limsaa meidän vieressä olevasta limsa-automaatista ja hän tiputti pitsansa lattialle ja alkoi laulaa: Ave Mariaaaaaa.... naurettiin niin paljon hänelle, mutta autettiin häntä saamaan uusi pitsa! :) Anna saatttoi mut Grand Centralille, jossa tapasin Natalien ja otettiin juna kotiin. Jännitti kyllä kieltämättä olla ekaa kertaa yksin kotona yötä, mutta tällai jälkikäteen ajateltuna eihän siinä ollut mitään pahaa.

Washington Square Park ja joku ilonen

Ihana ruotsalainen Anna! <3

 Markkinat

Amerikkalaista herkkua

Söpöjä pikku kukkia....

Oli siis ihan mahtava vapaa viikonloppu ja voin kertoa tällai tiistai-iltana, että kokoajan vaan paranee! Kerron ensi kerralla lisää, nyt aletaan syömään lasagnea, namnam.

Ei kommentteja: