sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Good feeling

Moikkamoi!! :))

Torstaina aamulla olin reipas, lähdin zumbaan :D Kerrankin. Zumban jälkeen käväsin kotona suihkussa ja lähdin viihdyttämään Nataliea ja hänen hostsonia. Katottiin kolme vee pojan kanssa varmaan kymmenen Lady Gaga biisiä youtubesta. Se on aika huvittavaa kun hän puhuu vaan saksaa, ei englantia ja mä taas en ymmärrä saksaa ollenkaan. Me voidaan jutella pitkän aikaa toisillemme, ennen kun Natalie tulee kysymään mistä te puhutte ja molemmat vastaa ihan eri juttuja. Hauskaa meillä silti on. Tulin kotiin ennen kun lapset tuli, touhuttiin kaikkee yhessä, katteltiin telkkaria ym. Tein meille dinnerin ja kuskasin lapsia illalla harkkoihin.

Perjantai aamuna REPÄSIN taas ja lähdin juoksemaan, ai että... hahah. Tein hommat kotona ja päätin lähtee nopeesti hakee maitoa kaupasta, KUNNES..... Pistin sen auton taas paskaksi. Ei siitä sen enempää. Samassa paikassa ja sama kohta autosta. Soitin muutamat itkupuhelut Suomeen ja sain rauhotuttua. Näiden serkku tuli kylään illaksi ja hän oli tosi mukava mulle ja juteltiin tosi paljon kaikesta. Lähdettiin illalla minä, tää serkku ja tyttö kolmisteen syömään sushia ravintolaan ja meillä oli tosi mukavaa yhessä. Kun tultiin kotiin, juteltiin vähän tosta auton sijottamisesta ja päädyttiin siihen, etten enää aja sitä sinne autotalliin tai pois sieltä. Hankaloittaa ehkä elämää, mut se paikka on mulle yksinkertasesti liian hankala. Illalla tehtiin vielä tyttöjen kesken kynnet meille kolmelle. Oli kivaa hengailla välillä vapaa perjantai-iltanakin ihan kotona.

Lauantaina halusin lähteä Cityyn ja viettää koko päivän pois kotoota, ettei tarttis ajatella sitä autoa. Lähdin Natalien ja hänen hostpojan kanssa Cityyn ja meillä oli tosi hauskaa yhessä. Natalien äiti kuitenki saapu viikoks tänne lomalle, joten he lähtivät yhdessä takasin kotiin viemään matkalaukut ja muut tavarat. Mä halusin kuitenkin jäädä Cityyn. Tein virheen ja menin Sephoralle ja hetkee myöhemmin tulin ulos aika paljon köyhempänä. Päätin lähtee kävelee Central Parkkiin, istuskelin siellä hetken ja ihmettelin ihmisiä. Näin myös kun jotain mallia kuvattiin ja meikkailtiin siellä.Sit lähin Times Squaren kautta Madison Squarelle ja käväsin Macy's:llä. Yks mun uus kaveri soitti ja kysy, että jos oon Cityssä, haluunko hengailla. Joten nähtiin kahdeksan paikkeilla Times Squarella (eli kävelin siis edestakasin, ainakin tuli hyvää kuntoiluu...). Päätettiin siitä lähtee KÄVELLEN Greenwich Villageen yhteen pubiin, jossa hänen kaverit oli. Matka kesti melkein puoltoista tuntia, mutta mikäs siinä kun on hyvä seura. Oli sairaan kiva puhua jonkun oikeen amerikkalaisen kanssa, mut siinä taas huomas kuinka huono se oma englanti on :/ Syötiin quesadillat ja katottiin baseballia. Muut halus lähtee juhlimaan, me oltiin molemmat tosi väsyneitä, joten saatoin hänet Penn Stationille ja lähdin itte Grand Centralille. En tiä mitä sekoilin, luulin että juna lähtee 12.55pm ja juoksin viitisen korttelia, että kerkeen. No, istuin sitten junassa odottelemassa 20 minuuttia, että se lähtee 1.20am... Jalat oli pikkasen puhki niin pitkästä päivästä, mut silti olin super ilonen. :)

Nyt meen nukkumaan, sunnuntai-ilta siis päällänsä täällä, huomenna on taas maanantai ja arki jatkuu! Mikäs siinä, siitäkin mä tykkään! Terkkuja Suomeen, HAUSKAA VAPPUA!!!! Klara vappen, bara vatten......

Ei kommentteja: