tiistai 24. huhtikuuta 2012

Oh baby it is raining...

Moikkamoi!

Viikonloppu meni taas ihan hujauksessa, niinkun tuntuu aika menevän täällä muutenkin. Lauantaina lähdettiin Natalien kanssa Cityyn, käytiin Sohossa palauttelemassa jotain vaatteita. Mä rakastan Sohoa, mutten ikinä esimerkiks haluis asua siellä. Vaikka turisteja liikkuukin paljon, se on jotenkin aika likasta aluetta. Kierreltiin muutama tunti kaupoissa, EN OSTANUT MITÄÄN!!!, jonka jälkeen suunnattiin Union Squarelle ja syömään Vapianoon. Tosi moni on kehunut tota paikkaa, Suomessakin on ilmeisesti just avattu Helsinkiin toi sama ravintola. Se oli kyllä hyvä, sieltä sai ite valita salaatin, pitsan tai pastan väliltä ja ne teki sen siinä sun silmien edessä. Halpaa, helppoo ja hyvää. Siitä suunnattiin Greenwich Villageen. Haettiin frozen yogurtit ja nautiskeltiin niitä auringonpaisteessa. Ei oikeen taaskaan ollut City fiilis, pitäis suunnitella aina etukäteen mitä tekee, niin tulis tehtyä enemmän asioita. Toisaalta joskus on ihan kiva vaan kävellä päämäärättömästi ja ehkä parasta on kattella ihmisiä. Nycissä on ehkä maailman tyylikkäimmät ihmiset ja valitettavasti myös epätyylikkäimmät. Voit nähdä miehen korkkareissa tai naisen puku päällä, ja molemmat on ihan normaalia. Päätettiin lähtee kotiin päin takasin, mutta illalla suunnaks otettiin White Plains. Käytiin muutamassa pubissa, oltiin ihan rauhallisesti liikkellä. Muutamat biisit tanssittiin ja naureskeltiin maailmalle, mutta otettiin jo 1.14 juna takasin kotiin. Parasta illassa oli ehkä se, että mulle läheteltiin englanninkielisiä känniviestejä koko illan, haha, ainakin piristi iltaa...

Sunnuntaina nukuin tosi pitkään ja onneks nukuinkin, koska kun heräsin sato ihan kaatamalla. Ihan järkyttävää! Ei haitannut yhtään kääntää kylkeee ja ottaa läppärii syliin ja kuunnella ku sataa sataa ropisee... Yks saksalainen tyttö kuitenkin kysy, että jos tekisin illalla jotain hänen kanssaan. Me lähdettiin tohon lähellä olevaan ihan uuteen "shoppailukylään". Siellä on kaikkia kauppoja ja ravintoloita ym, vähän kun joku Mylly, mutta se on vähän isompi, eikä sisätiloissa... Ompa hankalaa selittää. Käytiin syömässä Cheesecake Factory :ssa, oon aina luullu, että tuolta saa vaan jälkiruokia, mutta se olikin ihan ravintola. Otettiin Skinilicious-osastolta meidän ruoat, eli mukama terveellisempää. No väliäkö sillä kun hyvää oli. Sain vielä mun kaverin suostuteltua jakamaan chocolate cheesecaken mun kanssa, mmmmm, ihanaa! Käytiin H&Mn kautta (en taaskaa ostanu mitää) ja mentiin leffaan kattoo American Reunion, muahaha, en muista koska oisin nauranu noin paljon. Kannattaa käydä kattoos, jos se on jo Suomessa. Oon ite kattonut American Piet joskus aikoja sitte, ja pelkäsin etten muista kauheesti niitä vitsejä, mutta kyllähän ne muisti ja hauskaa oli. Oltiin jätetty auto tietysti kaikist kauimpaan parkkihalliin ja oltiin ihan litimärkiä, kun juostiin leffateatterilta autolle.

Viikonloppu meni taas niin nopeesti ohi, että tuntuu, ettei mitään kerennyt tekemään, mutta toisaalta kun tätä lukee niin huomaa, että onhan sitä jotain tehnyt. Toivottavasti ens viikonloppuna olis kiva ilma, niin sais paljon aikaseksi! Terkkuja kaikille kivoille!! :)

Ei kommentteja: