maanantai 25. kesäkuuta 2012

Aurinko paistaa

Moi,

viime viikon maanantaina mulla oli perus aamu, menin ottaa tunnin päikkärit ennen kun tyttö tuli kotiin. Koko ilta meni oikeastaan siivoillessa ja viedessä poikaa harkkoihin. Nää maanantai päivät ei oo mun parhaimpia, aina yritän vaan selviytyä iltaan, jotta pääsisin nukkumaan ja saisin alotettua tiistain ja uuden viikon.

Tiistaina aamun tunnin työskentelyn jälkeen nukuin tunnin, kunnes tyttö tuli takas kotiin ja poika meni kaverilleen. Hengailtiin tytön kanssa melkein koko päivä kaksistaan, käytiin hammaslääkärillä, mä siivosin mun huoneen, alotin pakkaamaan kunnolla... Illalla tein ruoaksi lihaa ja perunoita ja tuli kyllä namia! Heitin tytön kaverin luo seittemäksi ja lähdin White Plainsiin ostamaan muutaman puuttuvan jutun. Kymmenen jälkeen kävin hakemassa tytön sitte kotiin ja meninki suorilta nukkumaan.

Keskiviikkona oli lasten viiminen koulupäivä, mä nukuin lyhyet päiväunet ensimmäisen tunnin jälkeen, kunnes tyttö tuli kotiin ja poika meni taas kaverilleen. Meillä on jäsenyys sellaselle uima-allas alueelle, joten lähdettiin sinne hiukan ennen kahtatoista. Pelailtiin kaikkia pelejä altaassa ja välillä käytiin ottamassa aurinkoa. Voin kertoa, että saatiin molemmat aika kivasti tota väriä ja ollaan aika ruskeita. Nelisen tuntia tuli oltua, lämpöä oli sillon kun tultiin neljältä kotiin niin +36 C. Sellanen kiva pikku auringonotto ilma. Meillä oli ihan sairaan hauskaa yhdessä ja sinne poolille on pakko mennä useemminkin. Se vesi oli ihanan viileetä ja jos ottais esim. kirjan mukaan ja vähän jotai snacksejä, siellä vois viettää koko päivän. Tultiin kotiin ja heitin tytön kaverilleen melkein suorilta. Ei tarvinnu tehdä dinneriä kun molemmat lapset oli poissa. Menin juoksumatolle vähän rääkkää itteeni ja puoltoista tuntia tuli reippailtua. Kävellen kylläkin. Täällä on ulkona niin lämmin tosiaan, että kahden askeleen jälkeen tuntuu jo, että kuolee, joten oon ihan ilonen tosta matosta. Kävin hakemassa tytön ja hänen kaverinsa ja vein heidät toisen kaverin luo yöksi, kello olikin jo kymmenen kun tulin takas. Sovittiin Natalien kanssa skypet, kun ei oltu nähty aikoihin. Kuitenkin molemmat oltais oltu koneella, joten miksei sitten samalla ns hengattais yhessä.

Torstaina aamulla sain nukkua, koska molemmat lapset oli kavereillaan yötä. Heräsin kymmeneltä, jonka jälkeen lähdin hakemaan tyttöä. Tultiin kotiin ja katteltiin hetki telkkaria, ennen kun hänen kaveri tuli meille. Heitin tytöt leffaan ja kävin itte lounaalla. Tuun niin ikävöimään sitä täällä, että kävelet sisälle johonkin pienen näköseen paikkaan ja tajuut, että sieltä voi ostaa sushia, salaattia, spagettia tai oikeastaan mitä vaan  haluat ja kaikki tuoreita. Otin itelleni sushia ja nautiskelin sen siinä auringonpaisteessa. Tultiin kotiin ja siivoilin ja touhusin kaikkea pientä kotosalla. Illalla kävin juoksumatolla heittämässä reilun lenkin.

Ei kommentteja: