tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hiljast on...

Moi, niin mun piti alkaa päivittelee tätä blogia useemmin. Haha, ei ihan ollukkaan niin helppoa.

Eli viime viikon maanantaista... Poika oli kipee joten koko päivä meni lääkärillä käydessä ja apteekissa juostessa. Tultiin kotiin iltapäivällä ja tein meille lounasta. Olin oikeestaan koko maanantain töissä, en ees tajunnut, että aika meni niin nopeesti ennen ku kello oli jo puoli kahdeksan ja piti lähteä tennikseen lasten kanssa. Olin sairaan väsynyt kun tultiin sieltä ja menin jo puoli kymmenen aikaa sänkyyn.

Tiistaina Natalie tuli mun luo aamupalalle ja tehtiin pannukakkuja! NAM, en ymmärrä miksei olla aikasemmin tajuttu, että ne omat tekemät on parempia kun Ihopin ja "ilmasia". Illalla tein lapsille ruokaa, täällä on taas satanut jonkun verran joten lapsilla ei ollut harkkoja lainkaan.

Keskiviikkona hain pojan taas koulusta, koska hän oli kipeä. Näin samalla ekaa kertaa jenkkikoulun sisältä. Ja kyllähän ne aika samanlaisia on kun leffoissa. Pitkät leveet käytävät, paljon porukkaa ja kaappeja. Tosiaan toi on alakoulu eli ei ehkä ihan sama asia kun high school. Hengailtiin siinä sitten pojan kanssa loppupäivä ennen kun tyttö tuli koulusta. Kävin hakemassa meille subit ruoaksi.

Torstaina kävin juoksemassa aamulla, jonka jälkeen menin ottamaan päikkärit. Illalla tein ruoaksi lihapullia ja perunamuussia, nam. (ompa näissä päivissä sisältöä.... ahaha)

Perjantaina kävin ensin kaupassa, jonka jälkeen pesin auton ihanassa auringonpaisteessa. Lapset tuli kotiin koulusta ja me katottiin leffa, jonka jälkeen aloin tehdä kasvisgratiinia. Ja siitä tulikin koko perheen lempiruoka, tein sitä ekaa kertaa joten olin aika ylpee itestäni. Illalla kävin heittämässä lyhyen juoksulenkin juoksumatolla. Laitoin itteni nopeesti valmiiksi ja Natalie tuli hakemaan mut. Meillä ei ollu mitään suunitelmaa, mutta perjantain kunniaks haluttiin lähteä pois kotoota. Mentiin White Plainsiin ja suunniteltiin jo, että käydään kattomassa leffa, mutta ei siellä mennyt mitään hyviä. Ostettiin ShopRitestä sushia ja istuskeltiin ostarilla tunnin verran. Kello oli jo yli yhdentoista, kun ehdotin, että käydään muutamassa pubissa. Mehän käytiin ja meillä oli ihan sairaan hauskaa, nähtiin muutamat muut au pairit, mutta oltiin silti kahdestaan. Tanssittiin varmaan tunnin verran ja oli hauskaa olla selvinpäin. Yhden jälkeen käveltiin takas autolle ja Natalie heitti mut kotiin.

Taas meni viikko niin että hurahti. Mä en tiä kiinnostaaks ketään nää mun tavalliset arki postaukset, mutta tällästä tää elämä täällä on. Välillä on tylsää, välillä vähän vähän riehakkaampaa. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Laura, kyllä tuo arki kiinnostaa... odotan innolla, että saan sun tekemääsi ruokaa, kerrot siitä niin kivasti,
haleja kotoa:)