maanantai 4. kesäkuuta 2012

Now i know how to change a car tire...

Moi, hmm, nyt oon ihan pihalla et missä viikossa mennään. Tänään on maanantai JO ja oon kirjottanut viimeks viime viikon  maanantaista joten siis...

Tiistaina mulla oli kai normi päivä, kamalaa kun ei muista yhtää, täytyy alkaa kirjottella taas useemmin niin näissä postauksisa on jotain sisältöäkin.

Keskiviikko... ei hajua mitä tapahtu, pojalla oli harkat, sen muistan! :) Ja tein hyvää ruokaa.

Torstai oli aika perus päivä, kävin juoksemassa, oon fiksu kun tajusin, että voin kattoa netin kautta ohjelmia samalla kun juoksen, joten siinä menee kaks kärpästä samalla iskulla. Katoin Sokkokokkia ja oli outoa kattoo suomalaista telkkariohjelmaa. En kato muutenkaan täällä paljon telkkaria mutta se, että se oli suomeksi... Illalla käytiin Natalien kanssa tosi pitkästä aikaa Coldstonella jätskillä ja ai että se oli hyvää.

Perjantaina päivällä kävin ekaks isossa kaupassa ostoksilla, jonka jälkeen mun saksalainen kaveri tuli hengailemaan hetkeks mun luo. Ei oltu nähty varmaan kuukauteen kun aikataulut menny ristiin niin pahasti niin nyt oli kiva vaihtaa vähän kuulumisia. Tein lapsille ruokaa illalla ja pyysin ensimmäisen kerran autoa käyttöön sen jälkeen kun viimeks naarmutin sen. Kuskasin tyttöä yhdeksään asti kunnes kävin hakemassa Natalien ja ajettiin White Plainsiin.

Ajettiin siinä sitte sisälle parkkihallii ja oltii jo toisiks ylimmäs kerroksessa kun auto tuntu ihan ihmeelliseltä ja kysyin Natalielta, että miks tää tuntuu tältä ja samaan aikaan joku mies huutaa ulkopuolella et hei sun rengas on tyhjä. Siinä sitte auto parkkiin ja miettimään, että mitä tässä tekis. Päätettiin olla fiksuja tyttöjä ja vaihtaa se rengas. Otettiin kaikki tunkit ja vararenkaat esille kunnes molemmat katso toisiaan, että niin mikäs se eka vaihe olikaan. Siitä ajo paljon ihmisiä ohi ja monella oli sellanen sääliväinen katse, mutta onneksi yksi ihana nuori mies pysähty ja ennen ku se kerkes ees kysyä, että tarvitaanko apua niin me oltiin jo vastattu "YES PLEASE". Hän sitte tuli auttamaan meitä ja kun kerroin tän mun autohistorian hän halus soittaa kavereilleen, ettei koko vastuu jäis hänen harteille. Joten kohta siellä olikin minä, Natalie ja kolme jenkki miestä ihmettelemässä. Saatiin vaihdettua rengas, tai oikeestaan yks niistä pojista sen vaihto ja me muut seisoskeltiin vieressä, luotiin sitä ryhmähenkeä siinä ja pojat kyseli meijän aupair elämästä. Yleensä kun tapaa uusia ihmisiä, kerkee sanomaan muutaman lauseen, ennen kun sieltä tulee se "where are you guys from?" ja sen jälkeen kysymysryöppy on taattu kun kerrotaan, että ollaan Suomesta ja Itävallasta. Pojat tosiaan autto meitä melkein 45 minuuttia ja en tiennyt miten oisin voinu korvata sen heille kun heillä oli vielä kiire leffaankin. Joten keksittiin jättää lappu sen ensimmäisen miehen auton ikkunaan ja nyt sovittiin, että tarjoon oluet heille ensi viikonloppuna Cityssä. Eli jossei muuta hyvää sattunut niin ainakin tutustuttiin uusiin mukavanolosiin ihmisiin :)

No tulin sieltä sitten kotiin ja mun hostisä oli vielä hereillä, oli mukavaa mennä selittämään, että niin rengas puhkesi, MUTTA me vaihdettiin se Natalien kanssa (jotenkin vahingossa unohdin sanoa, että saatiin apua). Pelkäsin pahempaa vastaanottoa, mutta sieltä tuli vaan, selvä, se olis voinut sattua kenelle vaan. Mutta kyllä suoraan sanottuna vähäsen vitutti kun se tapahtu. Mulla on yleensä vielä aina mun Suomi-puhelin mukana ja tällä kertaa ei jostain syystä ollut, olisin ees voinut soittaa iskälle ja kysyä apua, no säästyttiin siltäkin.

Täällä ei kans ikinä tiedä mitä tapahtuu kun ovesta ulos astuu :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heips Laura,
Hitsi että taas pelästysi kun aamul aikaisin soitit...
mut olipa ihana herätys.
Kiitos synttärionnitteluista.
Ole varovast sen automobiilin kans.
ISKÄ