maanantai 18. kesäkuuta 2012

I like your cheeks..

Haudihau.

Torstaina kävin aamun työtunnin jälkeen juoksemassa ja otin pikku päikkärit. Tein lasten pyykkejä ja väsäsin samalla makaroonilaatikon. Siivoilin iltapäivällä oikein kunnolla lasten huoneet ja ton toisen kerroksen. Illalla hengailin lasten kanssa ja kymmenen aikaan skypettelin äitin kanssa hetken.

Perjantaina tein töitä yhteentoista saakka päivällä, sit seurustelin hetken mun koneen kanssa ennen kun lähin vähän hoitamaan asioita. Hain tytön puol kolmen aikaan ja poika hengaili kaverinsa kanssa meillä. Olin jo tosi aikasin vapallaa koska vanhemmilla oli molemmilla vapaapäivä. He lähtivät pojan peliin ja tytön heitin kaverilleen. Mä käväsin alakerrassa juoksemassa ja laitoin itteni valmiiksi. Johanna tuli hakemaan mut Natalien ja uuden ruotsalaisen au pairin kanssa. Me mentiin siitä Coldstoneen jätskille. Johanna ja Emelie jatkoivat leffaan, mutta me ei haluttu Natalien kanssa nähä mitään erikoista, joten päädyttiin taas yhteen pubiin istuskelemaan. Oli kiva jutella rauhassa ulkona, kun koko paikka ei vielä ollut niin täynnä. Otettiin kahdentoista juna kotiin, eli aikasin taas kotona.

Lauantaina lähettiin sitte Natalien kanssa Cityyn aamupäivällä, kävästiin Sohossa viimisiä tuliaisjuttuja hakemassa. Oli taas niin äärettömän kuuma, että ei ollu hyvä fiilis kävellä ja shoppailla. Päädyttiin siis Victoria's Secretille ja hmm, siellä meni varmaan pari tuntia. Rahaa palo muutama kymppi mut nyt on hienoja alusvaatteita, haha.. Otettiin metro Union Squarelle ja...... Vapianoon syömään lounasta. Se paikka on vaan paras! Otin ekaa kertaa raviolin ja nousi kyllä mun suosikiksi! Käveltiin takasin Grand Centralille ja poikettiin kaikissa turistikrääsä kaupoissa, siellä myydään kyllä ihan mitä vaan. Olin kotona kuuden jälkeen, menin suihkuun ja laitoin itteni valmiiksi, jotta sain ottaa junan takasin Cityyn yhdeksältä.

Kymmenen jälkeen tultiin Cityyn ja siinä hetki pähkäiltiin, että mihis me nyt mennään. Päädytään aina sinne samalle clubille, mutta se on tosi kiva paikka, joten miksikäs ei. Laitettiin promottorille viestiä, että koska hän kävelee sisälle, vieläkö ottaa mukaansa. Joten kaheltatoista oltiinkin jo clubilla. Oltiin tosiaan otettu se alku ilta aika rauhallisesti, mutta sitten huomattiin, että meille tarjotaan Finlandiaa, alko alamäki. Ja jossei se vielä siitä alkanu, oli viiminen tikki se, kun tajusin, että meidän pöydässä bilettää kaks suomalaista tyttöä. Se on tosi outoa, vaikka pidänkin paljon yhteyttä Suomeen ja käytän sitä jonkun verran, mutta kun tapaa uusia ihmisiä, tuntuu, ettei se suomi kulje yhtään. Kahden jälkeen meille sanottiin, että nyt vaihdetaan clubia, no me otettiin taksi Greenwich Villageen yksien tyttöjen kanssa, mutta tää clubi oli jostain syystä sulkenut aiemmin, joten käveltiin muutama kortteli yhteen pubiin. Mulla oli fläbärit laukussa ja ajattelin, että kolmen aikaan kukaan ei näe tai tajua millaset kengät mulla on, heti kun olin vaihtanut korkkarit pois, tuli joku mies naureskelemaan mun kengille. GREAT! Tää paikka oli parempi sellaselle juttelulle ja hengailulle, kun aikasemmat oli loistavia tanssimiselle. Tapasin yhden jenkkipojan, joka näytti aivan Kauniiden ja Rohkeiden Ridgeltä, ehkä miinus viiskyt vuotta. (vai kuinka vanha se Ridge on...haha). Juteltiin siinä koko loppu ilta ja oli mukavaa tutustua johonkin normaaliin amerikkalaiseen. Pilkun jälkeen päätettiin, että lähetään jatkoille. Käytiin syömässä Dinerissä ja sieltä jatkoille New Jerseyhyn. Nää oli taas näitä loistavia päähänpistoja, matkalla tajuttiin, että millä helvetillä me päästään täältä huomenna pois... Jatkot oli ihan hauskat, niihin mahtu yks todella häiritsevä koira, jenkkien hulluttelua ja outo kehu "sulla on maailman ihanimmat posket..."...

Sunnuntaina oli pienehkö olotila, eikä se unikaan ollu kauheen aikasin tullut, joten koko päivä meni oikeestaan makoillessa ja telkkaria katellessa. Pääsi sieltä Jerseystä onneksi loppujen lopuksi sitten bussilla Cityyn ja Citystä junalla kotiin. Matka kesti sellasen neljä tuntia, joten oli kyllä loistavasti käytetty sunnuntai. Kun pääsin kotiin vihdoin tältä meijän matkalta, menin suoraan suihkuun ja kaaduin sänkyyn.

Nyt on tosiaan maanantai-ilta ja oon ihan sairaan väsynyt, joten nyt on pakko mennä nukkumaan taas! Kiva kun noista viikonlopuista jää kauheet univelat niin viikolla on pakko nukkua. No ens viikonloppuna on juhannus, saas nähdä miten sitä juhlitaan täällä päin. Luultavasti menee kuitenkin ei niin railakkaasti kun Suomessa menisi/menee!

Ei kommentteja: