torstai 7. kesäkuuta 2012

Suomalainen sisu

Moi, tosissani yritän nyt ottaa tästä blogista taas vähän kiinni :)

Lauantaina lähdettiin Natalien kanssa kahdentoista aikaa White Plainsiin, käytiin syömässä sushia, parasta ruokaa ikinä oikeesti. Otettiin all you can eat-tarjous ja mehän sitten syötiin muutamat sushit. Oli ehkä hiukan huono olo sen jälkeen, mutta se oli vaan niin hyvää. Johanna tuli kanssa White Plainsiin ja mentiin kolmestaan ostarille pyörimään, mä löysin topin illaksi ja aurinkolasit. Tytötkin löysi jotain kivaa itelleen. Neljän viiden aikaan otettiin juna takasin kotiin, kävin juoksemassa, kun sushit vähän turvotti. Natalie tuli mun luokse ja pidettiin etkot mun huoneessa.



Ja niinkun aina, meille tuli kiire. Vaikka jo aikasin päätetään mikä juna otetaan, se kiire yllättää aina. Junassa tutustuttiin yhteen poikaan, joka asuu meidän kaupungissa, ollaankin jo luultu ettei siellä asu ketään nuoria. Natalie vaihto numerot hänen kanssaan ja sovittiin, että mennään kahville joku kerta. Päätettiin kävellä clubille ja siinä matkalla mä pongasin tällasen karikatyyritaiteilijan ja innostuin siinä, että nyt tehdään kuva meistä. En siinä tosiaan ajatellut, että mihin me se saadaan siellä clubilla. Kuvasta tuli hieno ja me jatkettiin kävellen matkaa. Löydettiin clubille ja päästiin sisälle. Se on makee paikka, koska siellä on katto auki ja näät taivaan ja vieressä olevat korkeet rakennukset. Hauskaa oli kunnes sain ei niin mieluisen tekstarin, pienet itkun tirautukset, kunnes tajusin, että en oo tullut itkemään clubille, enkä Amerikkaan. Joten ilta jatku suomalaisella sisulla ja varsin suomalaisella tavalla...hyvin humalassa! Tutustuttiin muutamiin tyyppeihin ja ollaan menty johonki private-alueelle pokkana. Neljän aikaa tuli väsymys ja juostiin clubilta ulos, taksiin ja nukkumaan Grand Centralille. Meillä on vuoroillat, kumpi saa nukkua ja kumpi vahtii. Nyt oli mun vuoro nukkua, ihanaa! Kotona olin ennen seittemää ja suorilta nukkumaan omaan sänkyyn.

 Lauran hyvät ideat

 Clubilta

Taksissa

Sunnuntaina nukuin kahteentoista ja sellanen pieni pääkipu vaivasi, mutta sain itteni revittyy kahden junaan ja lähdettiin Natalien kanssa Cityyn. Ja oli ehkä paras päivä ikinä. Ostin kellon itelleni heräteostoksena, jonka jälkeen käveltiin 5th Avenue edestakasin ja käytiin kaikissa ihanissa kalleissa kaupoissa. Viiden paikkeilla otettiin metro Union Squarelle ja mentiin Vapianoon syömään, mmm mm. Halpa ja hyvä, hinta-laatu suhde kyllä niin kohdallaan! Dinnerin jälkeen mentiin hetkeks istuskelemaan Union Squarelle ja kattelemaan ihmisiä. Ainoastaan New York Cityssä voi tapahtua sellasia asioita, joita siellä tapahtuu. Se on vähän sellanen hippien kokoontumispaikka (siksihän mekin siellä oltiin), mutta tosi kiva puisto ja aukio. Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos Nyciin menee. Ilma oli mitä ihanin, joten päätettiin kävellä se kolmisenkymmentä korttelia takasin Grand Centralille ja otettiin jo yhdeksän juna kotiin. Suoristin vielä tytön hiukse kun tulin kotiin ja hän oli niin ilonen, tuli hyvä mieli siis!


Nyc ja auringonlasku <3

Ei olis paremmin viikonloppua viettää; ihana ystävä, hauskanpito ja maailman parhain kaupunki!

Ei kommentteja: