maanantai 26. maaliskuuta 2012

Do you ever randomly laugh because you remember something funny?

No hellou!

Viikonloppu on taas ohi ja oli aika mielenkiintonen sellanen...

Perjantaina aamulla sain siis nukkua pitkään ja mulla olikin aika hirvee olo vielä kun heräsin. Lapsilla oli puolikas päivä koulussa, tyttö meni kavereittensa kanssa kaupungille ja pojalla alkoi yksityisharkat yhdeltä.  Se on välillä kiva kun saan olla noitten lasten kanssa esim autossa kahdestaan niin saan juteltuakin niitten kanssa vähän enemmän. Sit ku ollaan kaikki kolme autossa se on enemmänkin sellasta vitsailua, tai he puhuu koulujutuista mistä mä en taas tiedä mitään. Tultiin kotiin ja tein lapsille jotain ruokaa ja siivoilin heidän huoneitaan aika paljon. Illalla lähdin Natalielle pariksi tunniksi ja suunniteltiin meidän vkoloppua.

Lauantaina mulla ei ollu aamulla mitään suunnitelmia, joten nukuin kahteen asti, MUTTA heräsin terveenä. Oli tarkotus lähtee shoppailemaan White Plainsiin, joskus neljän aikaa, mutta sattuneesta syystä lähdettinkin Natalien kanssa kuuden junalla. Johanna odotteli meitä jo siellä. Kenelläkään ei oikein tainnut olla kunnon fiilistä shoppailuun, mutta mä halusin ALDO:lle. Kerron myöhemmin, miten siellä kävi :D Kaikilla oli kauhee nälkä, joten päätettiin ettii joku ruokapaikka, mun ainut ehto oli, että ei Apple beesiä... ja sinne me päädyttiin. Istuskeltiin siellä muutama tunti ja päätettiin hakea jälkkärit vielä Goldstonesta. Tuntui, ettei tehty mitään, mutta silti kello oli jo puoli ykstoista, joten päätettiin lähteä kotiin päin.

Sunnuntai aamulla otettiin taas juna, mutta toiseen suuntaan, eli Cityyn. Tällä kertaa meitä oli mun lisäksi Natalie, Johanna ja saksalainen Nathalie. Tää reissu oli niin huono, et se oli jo huvittava. Kenelläkään ei ollut ideoita mitä tehtäisiin, oli aika kylmä, kenelläkään ei ollut rahaa. Kaikki alkoi olee ärsyyntyneitä, kun käveltiin vaan ympäriinsä. Käytiin ihan Manhattanin eteläisimmässä osassa  olevassa Battery Park:ssa, missä oli jäätävän kylmä. Siitä lähettiin kävelee Broadwayta ylöspäin, Starbucksin ja muutaman kaupan kautta päädytiin yhteen ruokapaikkaan, jossa Natalie oli käynyt aiemminkin ja oli tosi hyvä kun sai itse valita mitä ottaa. Kierreltiin Sohossa hetki, käytiin Converse kaupassa (huono idea....) ja päätettiin lähtee kattelee mikä meno on Times Squarella. No sama meno, mikä joka vkoloppu. Kävästiin nopeesti muutamat kaupat läpi ja päätettiin lähtee bageleitten kautta Grand Centralille. Siinä sitten junamatka kaikessa hiljasuudessa. En tiedä, eikö meillä kohdannut kemiat kaikilla vai miksi koko päivä tuntu niin vaikeelta. Ens viikonlopuksi pitää siis tehdä suunnitelma, eikä vaan harhailla ympäriinsä. Tästä sunnuntaista sain idean, että kirjotan vähän tästä au pairien sosiaalisesta elämästä, ja ongelmista ym. Se tulee sitten huomenna vaikka :)

No se oli vaan yksi viikonloppu muiden joukossa ja sen tiedän, että kahdesta seuraavasta tulee tosi kivoja. Ens viikonloppuna mulla on koko talo käytettävissä ja sitten onkin Hannan viikonloppu. JA ei herranjestas, kolmas viikonloppukin. Edellinen au pair joka täällä perheessä oli, tulee käymään sillon Suomesta täällä. Huhtikuu menee siis ihan älyttömän nopeesti. En tiedä onks se hyvä vai huono... :)

Ei kommentteja: