perjantai 16. maaliskuuta 2012

Google must be a woman, because it knows everything

Moi!

Keskiviikko aamulla vein molemmat lapset aikasemmin koululle ja kun tulin takas mun hostmom pyysi mua menemään siihen isoon kauppaan. Oli aluksi tarkotus mennä jumppaan, mutta päätin vaihtaa suunnitelman huonompaan (=parempaan) ja mennä päikkäreille. Kahdeltatoista lähdin kauppaan ja oli taas loistava reissu. En tiedä, miten tuun pärjäämään joskus Suomessa ilman muutamia juttuja joita täältä saa kaupasta. Täällä myydään sellasta Tortilla Sandwich leipää, johon koko perhe on rakastunu. Sitä menee ihan hullun tavalla, joka kerta ostan yhden pussin enemmän ku edellisellä ja silti se loppuu kesken. Tulin kotiin kahden aikaa, heitin lasten tennistavarat yhdelle toiselle babysitterille. Tulin kotiin ja tein ihanan salaatin, jonka menin syömään ULOS!!! Otin siis ekaa kertaa aurinkoa tänä vuonna maaliskuussa, ei huono. Hain lapset tenniksestä neljältä, jonka jälkeen siivoilin ja tein ruokaa. Ilta meni siinä hengaillessa kotona.

Torstaina aamulla vein tytön aiemmin koululle ja pääsin nukkumaan hetkeks, ennen kun house cleaner tuli. Olin aikonut mennä takas nukkumaan, mutta päätinki repästä ja lähtee jumppaan. Eka menin zumbaan ja sen jälkeen jäin vielä total body tunnille. Ai että teki hyvää ja jalat tärräs sen jälkeen. Kun tulin kotiin postimies tuli tuomaan mulle paketin, jossa oli karkkeja ja COSMO (kiitos iskä ja Limperi). Ihana lukea suomalaista Cosmoa, vaikkakin täällä se on älyttömän hyvä kanssa. Lapset tuli kotiin, ja heidän piano-opettajansa saapu. Pianon soiton jälkeen alettiin tekee Hot Dogeja dinneriksi. Poika halus välttämättä sytyttää ulkogrillin, eikä siitä tullu yhtään mitään. Mä luovutin puolen tunnin jälkeen, kun kärvistelin nälkääni ja lämmmitin mun hodarin mikrossa. Oli se silti ihan hyvää. Seittemän jälkeen lähdettiin kattomaan tytön korispeliä, en oo ihan hirveesti arkisin enää jaksanu töitten jälkeen lähteä kattelee noita pelejä, mutta tänään ajattelin olla kiva. Ja tosiaan, toinen joukkue teki voittokorin viimisillä 2,8 sekuntilla ja tytöt tippuivat pois mestaruuskamppailusta. Eli aika harmillinen juttu... :/ Ihan ku mä jotain ymmärtäisin noista..

Nyt on siis torstai-ilta oikeesti, julkasin vaan ton vaatepostauksen tohon eka ja tää tulee perjantaina ni ei tuu kahta samana päivänä. Nyt meen nukkumaan ja huomenna onki jo perjantai JEE.

Ei kommentteja: