sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Moikka, viikonloppu on mennyt ihan huimaa vauhtia!


                                                    Manhattan <3 ja tammikuu, kattokaa mikä ilma..
 
Perjantai oli mielenkiintonen päivä, josta onneks selvittiin kunnialla! Lapsilla oli puolittainen vapaapäivä ja oli pieniä ongelmia, että koska oon töissä ja koska en. Illalla menin aikasin nukkumaan koska...

  
                                                                          Kävin moikkaas Marilynia.

Lauantaina lähdettiin junalla 8.14 Manhattanille. Perillä oltiin yhdeksältä, josta käppäiltiin Johannan kanssa Madame Tussaudsiin. Se aukes kyllä vasta kymmeneltä, mutta haluttiin olla ajoissa paikalla. Oltiin jonossa toisina ja meidän jälkeen ihmisiä alkokin pikku hiljaa saapua jonoon. Madame Tussauds on siis vahakabinetti (?), jossa on eri julkkiksista tehtyjä nukkeja, jotka on järkyttävän aidon näkösiä. Siellä oli Elvis, Beatlesit, Michael Jackson, Robert Pattinson ymym. Siellä oli myös sellanen kauhualue, joka oli aivan järkyttävä ja mä kiljuin koko sen ajan, mitä sen läpi kävelemiseen meni, HYI! Aikaa hurahti kolmisen tuntia ja kuvia tuli otettua monta sataa. Tän jälkeen treffattiin suomalainen Emmi, joka oli tullut viikko mun jälkeen Jerseyhyn, aupairiksi hänkin. Lähdettiin käppäilee kolmistaan Suomen Suurlähetystöön, joka oli 48th Streetillä ja 1st Avenuella, eli ihan itäosassa. Käytiin äänestämässä Suomen seuraavaa presidenttiä, ja olihan se ihan mielenkiintonen kokemus äänestää ulkomailla. Sieltä käveltiin takas Time Squarille ja mentiin Fridaysille syömään. Meillä oli muutamana vaihtoehto illaksi, leffaa tai sitten käynti Brooklyn Bridge Parkissa. Valittiin toi puisto, koska oli vielä suht lämmin ilmakin. Otettiin sitten metro Brooklyniin ja mentiin siihen ihanaan puistoon kuvailemaan. Sieltä on suorat näkymät sinne etelä-Manhattanille ja se on kyllä pimeellä ihana paikka. Kello alko olee jo kahdeksan kun päästiin takas Manhattanille ja Emmi otti bussin kotiin päin. Me lähdettiin Johannan kanssa pikku hiljaa valumaan Grand Centralille. Illalla maistukin uni hyvin, reissussa tuli oltuu taas sellanen ylu neljätoista tuntia.

                                                        Joku pelaaja..

                                                          Frank Sinatra pyysi, et jos laulaisin sille.

                                           Keltanen taxi.


                                                       En löytäny Bieberiä, mut onneks löysin jonkun toisen kivan...
 
Sunnuntaina heräilin vasta iltapäivällä. Kattelin uusimman Putouksen netistä ja skypettelin iskän kanssa. Päätettiin lähtee leffaan Johannan kanssa. Käytiin kattomassa sairaan hauska One for the money, kannattaa käydä katsomassa! Frozen yoghurtin kautta tulin kotiin. Mun piti mennä treenaamaan, mutta oon ollu koko päivän niin väsyny, että nyt taidan mennä kerrankin ajoissa nukkumaan. Kiva viikonloppu ollu ja tästä on taas kiva jatkaa ens viikolle :) Kauniita unia ja hauskaa viikkoa kaikille!! :)
Ps. Kuvia klikkailemalla ne saa isommaksi.


Tässä vielä kuva puistosta, jossa oltiin. Brooklyn Bridge ja Manhattan. Kaunista ?

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Bieber on vikassa kerroksessa ja se on huono :(

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kivaa kun näit Frank Sinatran, oisit laulanut hänelle lempparini Strangers in the night....
äitis

Laura kirjoitti...

Liisa: Bieber oli vissiin jossain korjauksessa, tarkistin kaikki kerrokset, ettei se vaan jää näkemättä :D

äiti: Sä voit laulaa sille sitten kun näät sen... :)